Fråga innan du gräver

Geomatikk Finland Oy har hand om förfrågningar om ledningsanvisning och tillhandahåller plankartor för:

Telia Tornionlaakson Sähkö
Kajave FNE Finland
Loiste Lämpö Ylläksen Laajakaista
Sieppijärven kyläverkko Valokuitunen
Meän piuha Kinisjärvi-Vuoman kyläverkko

Vi har tagit fram en kundportal och mobilappen GeoDig för att göra det lättare att begära ledningsanvisning och följa handläggningen av dem.

NY ANVÄNDARE
Välkommen som ny användare av kundportalen.

För att registrera dig behöver du dina bankkoder.

Med bankkoder försäkrar vi oss om att ingen annan registrerar sig till vår tjänst i ditt namn. Samtidigt säkerställer vi att vi på begäran kan lämna ut uppgifter till myndigheterna om vem som begärt ledningsanvisning.

Vi har under flera år kontinuerligt förbättrat kundportalen i samarbete med gräventreprenörer för att den ska uppfylla dina behov. Efter att du har registrerat dig i kundportalen kan du hämta mobilappen GeoDig. Med den kan du kommunicera med oss när du befinner dig ute på olika arbetsplatser. Både i kundportalen och i GeoDig-appen visas de ledningsanvisningsärenden som du har skapat, både aktuella och gamla. Välkommen att börja använda vår tjänst verkkoselvitys.fi!

Du kan antingen registrera ditt företag eller registrera dig som privatperson. Om du registrerar ditt företag får du tillgång till en komplett tjänst för hantering av förfrågningar om ledningsanvisning. Dessutom kan företagets huvudanvändare lägga till och administrera användare för sitt företag i kundportalen.

För registrering, klicka på knappen nedan och följ anvisningarna. Glöm inte att ta fram dina bankkoder.

gravemelding_proffs

Förfrågningar om ledningsanvisning och ledningsmarkering

Geomatikk erbjuder ledningsinformations- och ledningsanvisningstjänster till nätägare i hela landet.

Läs mer

 

Plankartor

Det är vanligt förekommande att ingenjörs- och planeringsbyråer behöver plankartor i sina projekt. Beställning av plankartor är en avgiftsbelagd tjänst och ingår inte i den vanliga ledningsinformations- eller ledningsanvisningstjänsten.

Läs mer

 

GeoDig

Vi erbjuder mobilappen GeoDig. Med den kan du enkelt skapa ett ledningsanvisningsärende och följa ärendets gång. Gratisappen GeoDig kommer att finnas i Google Play Store och Apple App Store från sommaren 2017.

verkkoselvitys_devices

Hjälp oss att minska skador på ledningar

Glöm inte att kontakta oss innan du börjar gräva. Då undviker du att skador uppstår på ledningar, skador som kan få allvarliga konsekvenser för samhällsfunktioner.

Läs mer