Geomatikk toteuttaa Telian kaapelitiedustelupalvelun

Geomatikk Finland on solminut sopimuksen Telia Finlandin kanssa kaapelinnäyttöpalveluista Suomessa. Telialla on maanlaajuinen tietoliikenneverkko, jonka kaapelitiedustelut tehdään 1.7.2017 alkaen Geomatikk Finlandin palvelussa. Geomatikkin oma henkilöstö näyttää ja merkitsee kaapelit maastoon.

Toimitusjohtaja Jukka Rouhe toteaa: Suomen johtavan tietoliikenneoperaattorin Telia Finlandin saaminen asiakkaaksi on hieno aloitus yhtiölle ja merkittävä luottamuksen osoitus Telialta. Tulemme tekemään kaikkemme ollaksemme luottamuksen arvoisia ja toteuttaaksemme johtavan kaapelinnäyttöpalvelun.

Sopimuksen avulla Geomatikk vakiinnuttaa asemansa merkittävänä toimijana Suomen markkinassa. Yhtiön tarkoituksena on kasvattaa henkilöstöään merkittävästi tulevien kuukausien aikana, jotta toiminta heinäkuussa voi käynnistyä kitkattomasti.

Geomatikk AB on Telian verkkoyhtiön, Skanovan, kaapelitiedustelupalvelun tarjoaja Ruotsissa.

Geomatikk on pohjoismaiden johtava kaapelitiedustelupalveluiden toimittaja. Konsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 500 ihmistä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Yhtiön täysin digitaalinen toimintatapa tarjoaa kaivu-urakoitsijoille ja verkonomistajille parhaan palvelun.