Kysy ennen kuin kaivat

Maksuttomat kaapelien sijaintitiedot kaivutöitäsi varten yli 100 verkonomistajalta.

Varmista aina ennen kaivutöiden aloittamista, ettei alueella kulje kaapeleita.

Tervetuloa asiakasportaalin käyttäjäksi!

Rekisteröitymiseen tarvitset pankkitunnuksesi tai mobiilivarmenteen.

Vahvan tunnistautumisen avulla varmistamme, että kukaan muu ei rekisteröidy sinun nimissäsi palveluumme. Samalla varmistamme, että voimme pyydettäessä toimittaa viranomaisille tiedon kaapelitiedustelujen tekijöistä.

Olemme jo vuosien ajan kehittäneet asiakasportaalia paremmaksi yhteistyössä kaivuyrittäjien kanssa ja uskomme, että se palvelee hyvin juuri sinun tarpeitasi. Asiakasportaalissa seuraat lähettämiäsi kaapelitiedusteluja, niin tulevia kuin aiemmin tekemiäsikin. Tervetuloa verkkoselvitys.fi-palvelun käyttäjäksi!

Voit rekisteröidä joko yrityksesi tai rekisteröityä yksityishenkilönä. Rekisteröimällä yrityksesi saat käyttöösi kokonaisvaltaisen kaapelitiedustelujen hallinnan. Tämän lisäksi yrityksen pääkäyttäjä voi lisätä ja hallita yrityksensä käyttäjiä asiakasportaalissa.

Aloita rekisteröityminen klikkaamalla alla olevaa painiketta ja seuraa ohjeita. Muista ottaa pankkitunnuksesi esille tai hankkia mobiilivarmenne puhelinliittymääsi.

Pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tarvitaan rekisteröitymisessä ja tämän jälkeen ajoittain varmistuksena.

Kaapelitiedustelut ja -merkinnät

Geomatikk tarjoaa verkonomistajille kaapelitiedustelu- ja -näyttöpalveluita koko maassa.

Lue lisää

 

Suunnittelukartat

Suunnittelukarttoja tarvitsevat tyypillisesti insinööri- ja suunnittelutoimistot omien projektiensa eteenpäinviemisessä. Suunnittelukarttojen tilaaminen on maksullista, eikä sisälly normaaliin kaapelitiedustelu- tai kaapelinnäyttöpalveluun.

Lue lisää

 

Auta meitä vähentämään kaapelivahinkoja

Muista olla yhteydessä meihin ennen kuin kaivat. Näin osaltasi vältät huomattavasti yhteiskuntamme toimivuutta heikentäviä kaapelivahinkoja.

Lue lisää