Kysy ennen kuin kaivat

Geomatikk Finland Oy käsittelee kaapelitiedustelut ja toimittaa kaapelinnäytöt sekä suunnittelukartat seuraaville verkonomistajille:

Telia Tornionlaakson Sähkö
Kajave FNE Finland
Loiste Lämpö Ylläksen Laajakaista
Sieppijärven kyläverkko Meän piuha
Kinisjärvi-Vuoman kyläverkko Vaattojärven tietoverkko
Nivanpään valokuituverkko Kaisanet
Kostamon kyläverkko Ylläsjärven Valokuitu

Kaapelitiedustelut teet helposti ja nopeasti asiakasportaalin kautta.
Lisäksi teemme kaapelinnäytöt ilman selvitystä useille verkoille, mm. Helenin ja HSV:n.

Tutustu myös verkostokartoituksen palveluihimme.

RYHDY UUDEKSI KÄYTTÄJÄKSI
Tervetuloa asiakasportaalin uudeksi käyttäjäksi.

Rekisteröitymiseen tarvitset pankkitunnuksesi tai mobiilivarmenteen.

Vahvan tunnistautumisen avulla varmistamme, että kukaan muu ei rekisteröidy sinun nimissäsi palveluumme. Samalla varmistamme, että voimme pyydettäessä toimittaa viranomaisille tiedon kaapelitiedustelujen tekijöistä.

Olemme jo vuosien ajan kehittäneet asiakasportaalia paremmaksi yhteistyössä kaivuyrittäjien kanssa ja uskomme, että se palvelee hyvin juuri sinun tarpeitasi. Asiakasportaaliin rekisteröidyttyäsi voit ladata käyttöösi myös GeoDig-mobiiliapplikaation, jonka avulla voit helposti asioida kanssamme liikkuessasi työmaillasi. Sekä asiakasportaalissa että GeoDig-appissa seuraat lähettämiäsi kaapelitiedusteluja, niin tulevia kuin aiemmin tekemiäsikin. Tervetuloa verkkoselvitys.fi-palvelun käyttäjäksi!

Voit rekisteröidä joko yrityksesi tai rekisteröityä yksityishenkilönä. Rekisteröimällä yrityksesi saat käyttöösi kokonaisvaltaisen kaapelitiedustelujen hallinnan. Tämän lisäksi yrityksen pääkäyttäjä voi lisätä ja hallita yrityksensä käyttäjiä asiakasportaalissa.

Aloita rekisteröityminen klikkaamalla alla olevaa painiketta ja seuraa ohjeita. Muista ottaa pankkitunnuksesi esille tai hankkia mobiilivarmenne puhelinliittymääsi.

Pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tarvitaan rekisteröitymisessä ja tämän jälkeen ajoittain varmistuksena.

Kaapelitiedustelut ja -merkinnät

Geomatikk tarjoaa verkonomistajille kaapelitiedustelu- ja -näyttöpalveluita koko maassa.

Lue lisää

 

Suunnittelukartat

Suunnittelukarttoja tarvitsevat tyypillisesti insinööri- ja suunnittelutoimistot omien projektiensa eteenpäinviemisessä. Suunnittelukarttojen tilaaminen on maksullista, eikä sisälly normaaliin kaapelitiedustelu- tai kaapelinnäyttöpalveluun.

Lue lisää

 

GeoDig

Tarjoamme GeoDig-mobiiliapplikaation, jolla voit helposti tehdä kaapelitiedustelun ja seurata sen käsittelyn etenemistä. Ilmaisen GeoDig-applikaation voit ladata Google Play Storesta tai Apple App Storesta.

verkkoselvitys_devices

Auta meitä vähentämään kaapelivahinkoja

Muista olla yhteydessä meihin ennen kuin kaivat. Näin osaltasi vältät huomattavasti yhteiskuntamme toimivuutta heikentäviä kaapelivahinkoja.

Lue lisää