Kaisanet Verkkoselvityksen asiakkaaksi

Geomatikk Finland Oy ja Kaisanet Oy ovat laajentaneet kaapelinnäyttöpalveluiden sopimustaan koskemaan Kaisanet Oy:n kaapelitiedusteluja sekä kaikkia kaapelinäyttöjä verkkoalueellaan. Kaisanet Oy:n kaapelitiedustelut tehdään ja käsitellään 1.5.2021 alkaen Verkkoselvitys.fi-portaalissa ja Geomatikk suorittaa kaapelinnäytöt omalla paikallisella henkilökunnallaan.

Yhteistyön laajentuminen Kainuussa, Ylä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa myös Kaisanetin tiedusteluihin ja näyttöihin tarjoaa alueen kaivu-urakoitsijoille entistä keskitetymmän ja joustavamman palvelun sekä sijaintitiedustelujen tekemiseen, että kaapelinäyttöjen sopimiseen. Nyt esimerkiksi Kajaanissa saa Verkkoselvitys.fi-palvelusta kaapelitiedot Kaisanetin, Telian, Kajaven ja Loisteen verkkojen osalta ja samalla myös maastossa tapahtuvat näytöt hoidetaan keskitetysti ja koordinoidusti samalta toimijalta. Geomatikkin ja Kaisanetin keskitetty ja paikallisesti vahva toimintamalli tuottaa lisäarvoa sekä verkon omistajille ja ylläpitäjille että alueella toimiville urakoitsijoille.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä viime vuonna aloitettuun kaapelinäyttöyhteistyöhön Geomatikkin kanssa, ja meille oli helppo päätös laajentaa palvelu kokonaan Geomatikkin hoidettavaksi”, kommentoi verkostosta ja sen ylläpidosta vastaava Heikki Seppänen Kaisanetilta. ”Geomatikkin läpinäkyvä ja täysdigitaalinen näyttöpalvelu on verkonomistajalle selkeästi ja reaaliaikaisesti raportoituva kokonaispalvelu, joka helpottaa myös toimialueemme kaivu-urakoitsijoiden elämää, kun palvelut saa nyt samalta luukulta muiden verkonomistajien kanssa.”, perustelee Heikki palvelun laajentamista.

Lisätietoja

Jarmo Jormakka, myyntijohtaja, Geomatikk Finland Oy
puh. 040 568 3355, jarmo.jormakka@geomatikk.fi

Heikki Seppänen, tiimiesimies, Kaisanet Oy
puh. 044 734 4450, heikki.seppanen@kaisanet.fi