Geomatikk uusii koko ajoneuvokalustonsa

Geomatikk Finland on solminut Leaseplanin kanssa sopimuksen koko ajoneuvokalustonsa uusimisesta sekä uusien autojen hankinnasta kasvavien kaapelinnäyttö- ja kartoitustiimien käyttöön. VW Caddy on osoittautunut erityisesti kaupunkiympäristöissä liikkuvaan työhömme sopivaksi. Nyt lisäämme kalustoon myös nelivetoisia VW Transportereita.

Työautot ovat meille keskeinen työväline. Ajamme tällä hetkellä vuodessa yli miljoonaa kilometriä. Kenttähenkilöidemme matkassa kulkevat keskeisten mittalaitteiden (GNSS-laitteistot, kaapelitutkat, sondinhakulaitteet, laseretäisyysmittarit, takymetrit ym.) lisäksi mm. merkintämaalit, työvaatteet ja työkalut.

Sujuva työskentely edellyttää, että kaikille työkaluille ja tarvikkeille on autoissa omat paikkansa. Uusiin autoihimme on rakennettu aiempaa toimivammat tarvikehyllystöt sekä välipohjat osiointeineen.

Hirvien, peurojen ja porojen kohtaamiset ovat melko yleisiä, jonka vuoksi olemme varustaneet kaikki automme tehokkailla lisäkaukovaloilla. Kohteissa työskentelyä varten autoissa on myös erittäin hyvin näkyvät huomiomajakat sekä liikennemerkkejä ja erillisiä huomiovilkkuja muun liikenteen varoittamiseen. Autot on varusteltu identtisesti, joten henkilömme voivat tarvittaessa nopeastikin siirtyä hiljaisemmalta alueelta toiselle komennustyötä tai sairaslomatuurauksia varten.