Geomatikk rekrytoi aktiivisesti

Geomatikk Finland on käynnistänyt merkittävän rekrytointihankkeen palkatakseen asiakaspalveluunsa ja kaapelinnäyttäjiksi useita kymmeniä henkilöitä. Asiakaspalvelun henkilöt toimivat Helsingissä ja kaapelinnäyttäjät sijoittuvat maakuntiin ympäri Suomea. Yhtiön tavoitteena on työllistää lähes 50 henkeä kesään mennessä.

Rekrytointia koordinoiva Tiina Simula avaa tehtävän laajuutta: Olemme vastaanottaneet lyhyessä ajassa lähes kaksituhatta hakemusta ja tulemme keskustelemaan satojen ihmisten kanssa avoimista tehtävistämme. Olemme tyytyväisiä voidessamme työllistää ihmisiä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja useilla seuduilla, joilla työllisyystilanne on erityisen heikko.

Yhtiön tulevat työntekijät saavat monipuolisen koulutuksen tehtäviinsä yhteistyössä konsernin norjalaisten ja ruotsalaisten kollegoiden kanssa järjestetyssä koulutusohjelmassa, joka kestää huhtikuulta kesäkuun loppuun.

Lisätietoja rekrytoinnista ja mahdollisista muista uramahdollisuuksista: ura@geomatikk.fi

Geomatikk on pohjoismaiden johtava kaapelitiedustelupalveluiden toimittaja. Konsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 500 ihmistä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Yhtiön täysin digitaalinen toimintatapa tarjoaa kaivu-urakoitsijoille ja verkonomistajille parhaan palvelun.