Geomatikk-Caddyt liikenteeseen ympäri Suomea

Geomatikk Finland on valinnut kaapelinnäyttäjien ajoneuvoiksi Volkswagen Caddyn. Vähäpäästöinen diesel-Caddy sopii hyvin työtehtäviin, joissa välimatkat voivat olla pitkiäkin. Volkswagen on käytössä konsernin muissakin maissa, mutta valinta ei silti ollut etukäteen selvä.

Kenttätoiminnan johtaja Ville Heinonen avaa valintaprosessia: Olemme iloisia yhteistyöstä Volkswagenin kanssa. Halusimme valita laadukkaan mutta kustannustehokkaan auton kymmenien työntekijöidemme liikkuvaksi toimistoksi. Hyvä yhteistyö ja kilpailukykyinen hinnoittelu ratkaisivat valinnan.

Jatkossa kenttähenkilöstömme tunnistaa valkoisesta Volkswagenista, jonka kyljessä lukee yhtiön verkkosivuston osoite www.verkkoselvitys.fi.

Geomatikk on pohjoismaiden johtava kaapelitiedustelupalveluiden toimittaja. Konsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 500 ihmistä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Yhtiön täysin digitaalinen toimintatapa tarjoaa kaivu-urakoitsijoille ja verkonomistajille parhaan palvelun.